Korkmaz, yeni yönetimiyle Yemekte buluştu
 Yeniden AK Parti İzmit İlçe Başkanlığına seçilen Ali Korkmaz, yeni yönetimiyle birlikte yemekte buluştu.

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı 3. Olağan kongresinin ardından oluşan yeni yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi. Pazar günü Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılan kongreyle birlikte göreve gelen yöneticiler coşkulu bir şekilde gerçekleştirilen kongrenin ardından İlçe Başkanı Ali Korkmaz’ın önderliğinde Sahan Restoran’da yemekte buluştu. Yapılan kongrede göreve gelen yöneticilere başarılar dileyen Başkan Korkmaz bundan önceki yönetimde olduğu gibi bundan sonrada birlik içinde başarılı çalışmalara imza atacaklarının vurgusunu yaptı.

KADIN KOLLARI DA KATILDI

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan kongreyle birlikte 30 kişilik yönetimini oluşturan Korkmaz, mazbatasını almasının öncesinde yöneticileriyle bir araya gelerek sohbet etti. Yemekli toplantıya aynı zamanda İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve yöneticileri de katılım sağladı. Birlik mesajların verildiği yemekli toplantı oldukça samimi bir şekilde yapıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817