KORKU İÇİNDE BEKLİYORLAR

En son Pazar günü bir cenaze evinde baba oğulun saldırısına uğrayan ve hastanelik olacak şekilde darp edilen Gülten Denizci (46), evlerine de saldırılması sonrasında korku içinde beklediklerini söyledi.

3 çocuk annesi Gülten Denizci’nin darp edilmesine ve iddialara göre 3 yılda 3 kez saldırıya neden olan olay, ailenin gelinlik çağa gelen kızını isteyen aileye vermemesinden kaynaklanıyor. Denizci ailesinin kızlarını alamayan Yılmaz Ş. Ve oğlu Haydar Ş. İddialara göre ilk olarak 2.5 sene önce aileye saldırdı ve iki kadını darp ettiler. Bu olay sonrasında ifadeleri alınan şahıslar serbest bırakıldılar.

Aradan geçen zamana rağmen nefretleri dinmeyen aile, bu kez Derince’de bir cenaze evinde karşılaştıkları Gülten Denizci’ye saldırarak, hastanelik edinceye kadar darp ettiler. Olay sonrasında şikayet üzerine gözaltına alınan baba ve oğlu serbest bırakıldılar.

3. saldırı

Darp olayından sonra tutuklama bekleyen Gülten Denizci ve eşi Çetin Denizci, önceki akşam evlerine yapılan saldırı ile şok oldular. Yine iddialara göre baba oğul serbest kaldıktan sonra Kuzey Mahallesi’nde ki eve geldiler ve yaralı olan Gülten Denizci ile eşini tehdit edip evin kap camını kırarak ayrıldılar.

Bu olay sonrasında Çetin Denizci eşini darp edip, evlerine saldıran şahısların tutuklanması ve kendilerine de koruma verilmesi için talepte bulunmaya karar verdiler. Evrakları ve delilleri toplayan Çetin Denizci savcılığa gideceğini söyledi. Karşı tarafın davadan vazgeçmeleri için baskı yaptıklarını söyleyen Çetin Denizci, “Evde eşim, 10 yaşındaki oğlum Yasin ve ben varız. 3 kez anjiyo oldum, stent takıldı, ileri derecede koah hastasıyım. Sağlığım iyi değil bu nedenle de korunma talep ediyorum. Bir daha aynı şekilde saldırıya gelirlerse çok kötü şeyler yaşanabilir. Bize yıllardır kızımızı başkasına verdiğimiz için düşmanlık yapan ve her fırsatta saldıran baba ve oğuldan şikayetçiyiz. Can güvenliğimiz için tutuklanmalarını ve caydırıcı bir caza almalarını bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817