Korkunç kaza
 Körfez’de meydana gelen trafik kazasında, kedileri beslemeye çıkan talihsiz kadın, eşinin kullandığı tırın altında kalarak feci şekilde can verdi.

Alınan bilgi ve iddialara göre kaza saat 10.00 sıralarında  Tütünçiftlik Güney Mahallesi Kazım Ayvaz Sokak’ta meydana geldi. Her sabah mahallede ki kedileri beslemeyi alışkanlık haline getiren  Aysel Sönmez (52), yine kedilere yemek vermek için aşağı indi. Bu sırada eşi Köksal Sönmez’de, kullandığı T 901 MNA plakalı yabancı plakalı tırı ısıtmak amacıyla çalıştırdı. Daha sonra eşini fark etmeyen Köksal Sönmez, geri manevra yaparken arkada bulunan eşi Aysel Sönmez’i altına aldı. Çığlıklar üzerine duran sürücü yere indiğinde eşinin tekerlekler altındaki parçalanmış cesedi ile karşılaştı Köksal Sönmez olayon şokuna girerken, çağrılan polis soruşturma başlattı.

Evli ve 3 çocuk annesi olan Aysel Sönmez’in kafası kopmuş haldeki cesedi savcının olay yerine gelmesinden sonra çıkartılarak Körfez Mezarlığı morguna kaldırıldı. Mahalle halkı uzun süre kazanın şokunuı ve üzüntüsünü üzerlerinden atamadılar.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817