Köşker Eskiçarşı esnafını gezdi
 Eskiçarşı esnafını hafta sonu dükkan dükkan  ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, işyeri sahiplerine hayırlı işler diledi; çarşıya alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet ederek hatırlarını sordu

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’den hafta sonu esnaf turu. Yoğun geçen ziyaretçi ve hizmet mesaisine rağmen esnaf ziyaretlerine ara vermeyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, hafta sonu Eskiçarşı esnafına konuk oldu. AK Parti il ve ilçe yöneticileri Metin Gökçe, Ekrem Özenir, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun’unda kendisine eşlik ettiği Eskiçarşı turunda, dükkanları tek tek dolaşan Başkan Köşker, esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu. Çarşı esnafının hizmetlere ilişkin görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Köşker, belediye çalışmalarına ve projelere ilişkin de bilgi verdi. Çarşıya alışveriş yapmak üzere uğrayan vatandaşlarla da ayaküstü sohbet eden, hatırlarını soran Başkan Köşker, Gebze’nin Kent Meydanı, eski ve yeni çarşısıyla 7/24 yaşayan bir şehir haline geldiğini söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817