KOTO, AYQ TERCÜME VE DANIŞMANLIK İŞBİRLİĞİ
  

Oda üyeleri ve çalışanlarının; sağlıktan eğitime kadar birçok sektörde ayrıcalıklı hizmetler alabilmeleri için çeşitli protokoller imzalayan Kocaeli Ticaret Odası, AyQ Tercüme ve Danışmanlık şirketiyle de işbirliği yaptı. Kocaeli Ticaret Odası’nda düzenlenen törenle işleme alınan protokolü KOTO adına Oda Genel Sekreteri Y. Oktay Baltalı, AyQ Tercüme ve Danışmanlık şirketi adına da firma sahibi Aslıhan Seçen imzaladı. Törene, KOTO Fuar, Turizm, Kültür ve Sanat Komisyonu Başkanı, Meclis Üyesi Alp Kayalar da katıldı.

BİRÇOK DİLDE TERCÜME

Oda Genel Sekreteri Baltalı, protokolün oda üyeleri için hayırlı olmasını dilerken, firma sahibi Aslıhan Seçen ise, AyQ Tercüme ve Danışmanlık şirketi hakkında kapsamlı bilgi sundu. Seçen şöyle konuştu; “AYQ, Tercüme ve Danışmanlık olarak tercüme alanında faaliyet göstermekte olan firmamız tüm dillerde yazılı ve sözlü  tercüme hizmetini şirketlerin ihtiyaçları doğrultusunda kurumsal olarak sunmaktadır. Uzman kadromuzla birlikte çalıştığımız iş ortaklarımıza güvenin ön planda tutulduğu hızlı, kaliteli ve müşteri memnuniyetine odaklı hizmetler sunuyoruz.” Detaylı bilgi için; 0 262 331 85 85

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817