KOTO BASIN KOMİSYONU’NDAN KOGACE’YE ZİYARET
 Kocaeli Ticaret OdasıBasın Yayın Komisyonu Başkanı Halil Baylam, komisyon üyeleri Mehmet Akif Şen ve Yusuf Erenkaya, kısa adı KOGACE olan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Cemiyetin, İzmit Kapanca Sokak’ta faaliyet gösteren Basın Müzesi’nde gerçekleşen ziyarette KOTO heyetini, Cemiyet Başkanı Çetin Gürol, yönetim kurulu üyeleri; Bahar Kaymakçı Erdoğan, Levent Altun, Hakan Süer ve Ahmet Yavuz ağırladı.

BASIN MÜZESİ’Nİ GEZDİLER

Çetin Gürol ve yönetimini, başarılı çalışmaları dolayısıyla tebrik eden Basın Yayın Komisyonu, odanın hayata geçirdiği hizmetlerin üyelere ve kamuoyuna duyurulması noktasında basının çok önemli görevler üstlendiğini belirterek, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti nezdinde basın mensuplarına özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. KOTO’nun hayata geçirdiği projeler, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin çalışmaları ve basın sektörü üzerine yapılan konuşmalar sonrası, Kocaeli Basın Müzesi gezildi. Başkan Gürol, Türkiye’nin basın tarihine ışık tutan argümanların beğeniye sunulduğu müze hakkında kapsamlı bilgiler sundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817