KÖYLERDE SAMİMİYET VAR
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan köy ziyaretlerine Çağırgan ve Bulduk köyleriyle devam etti. Belediyenin Muhtarlık Masası Koordinatörü ve Belediye Meclis üyesi Mehmet Çetin ve daire müdürleriyle birlikte  Çağırgan ve Bulduk köylerine giden Başkan Doğan” hedefimiz köylerimizi doğallığını bozmadan daha da güzelleştirmektir” dedi.  Doğan’a ziyaretlerinde Çağırgan Muhtarı Hasan Efe ve Bulduk Muhtarı Burhan Duran da eşlik etti.

 

KÖYLERİN DOĞALLIĞI KORUNACAK

 

Köylüler tarafından büyük ilgiyle karşılanan Başkan Doğan” artık köylerimize hizmet eden iki belediye oldu. Hem Büyükşehir Belediyemiz hem de İzmit Belediyesi olarak bizler, bundan böyle köylerimize daha çok hizmet götüreceğiz. Büyükşehir Belediyemizin  ulaşamadığı yerde biz bizim ulaşamadığımız yerde Büyükşehir Belediyemiz köylerimizin hizmetinde olacak. Bu aslında köylerimiz için de büyük bir şanstır. Avrupa’nın köylerinden daha güzel ve doğal köylerimiz var. Köylerimizde sıcaklık, samimiyet var. Bu sıcaklık ve samimiyet karşısında hizmet etmek boynumuzun borcudur. Hedefimiz köylerimizin doğallığını bozmadan hizmet etmektir. Köy içi yolları, çeşmelerin onarımı, çocuklar için parklar, camilerin çevre düzenlemelerine yönelik hizmetler bu dönemde de  artarak devam edecektir” dedi. Başkan Doğan, köylerdeki değerlere sahip çıkıp bunların gelecek nesillere aktarılmasına yönelik çalışma içinde olacaklarını da sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817