KOYUN,   '' BİZ SİZE SEVDALIYIZ''

Yarımca kültür Merkezinde gerçekleşen proğrama, Ak Parti İl yöneticileri, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun, İl Genel Meclis Üyeleri, Körfez Belediyesi Meclis Üyeleri, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra mahalle başkanları ve köy temsilcileri katıldı.

Toplantıya katılımın az olması dikkat çekerken, toplantı sonunda Ak Partiye geçen Has Partililere rozetleri takıldı.

KOYUN BİZ SİZE SEVDALIYIZ''

“Ev sahibi Engin Koyun tüm katılımcılara teşekkür ederek başladığı konuşmasında  Bu iş, sevdalanma ve dertlenme işidir. Biz size sevdalıyız” dedi.  Koyun, çalışmalarının mükafatı olarak Körfez`de ve ülke genelinde elde ettikleri başarıya bağladı. Koyun, danışma meclisimizin teşkilata ve ülkeye hayırlı olmasını dileyerek sözlerine son verdi. İlçe başkanı Engin Koyun'dan sonra söz alan Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, danışma meclisinin hayırlı olmasını dileyerek başladığı konuşmasında teşkilatla uyumlu bir şekilde gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

PEHLİVAN : HİZMETTE SINIR TANIMIYORUZ

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan Körfez Belediyesinin yapmış olduğu çalışmaları da  kısa bir şekilde anlatarak “ bizler göreve geldiğimizde Türkiye’ye maal olmuş bir İlimtepe sorunumuz vardı. Bunu çözümledik. Bırakın Türkiye ve Kocaeli’yi bugün Körfez’de İlimtepe Kooperatifi diye bir olay gündemde yok. Göreve geldiğimiz günlerde Belediye personelimiz bakkalın, kasabın önünden geçemiyordu borçlarından dolayı. Körfez ve Kocaeli bunu konuşuyordu. Şimdi buda ortadan kalkmış durumda. Belediye’deki personelimiz bu esnafların en itibar ettiği müşteri statüsüne geldi. Bir çoğu arabasını evini aldı. Kimse bunları konuşmuyor “dedi. Pehlivan Körfez İlçe’ye Belediye’nin görevi olmamasına rağmen bir diş hastanesi, 2 sağlık ocağı ve bir okul binası yaptıklarını belirterek “ bunları bir yana koyalım ve Körfez İlçemizin bir dününü hatırlayım. Birde bugün Körfez’de getirilen hizmetlere bakalım “ dedi.



Ak Partililer salona dolduramazken belediye meclis üyelerinin büyük çogunluğu toplantıya katılmadı

 Proğramda Has Parti Körfez İlçe Eski Başkanı Mehmet Irak'a rozeti takıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817