Koyun'dan Hacı Ali Karadeniz'e ziyaret

KOYUN, ALİ KARADENİZ'E  KONUK OLDU

 

Başkan Engin Koyun, hac görevlerini tamamlayarak kutsal topraklardan ilçemize dönen Körfez İlçenin sevilen simalarından olan Körfez Şöförler Odası Başkanı Ali Karadeniz'i ziyaret etti. Koyun, ziyaret ettiği Ali Karadeniz'e hayırlı olsun dileklerini iletti. Ali Karadeniz Başkan Koyun'a zemzem suyu ve hurma ikram etti.

ANILARINI PAYLAŞTILAR

Hac görevini yerine getirmenin ve kutsal topraklara ayak basmanın heyecanını hala yaşayan Karadeniz, Başkan Engin Koyun ve ekibiyle  yaşadıkları o güzel anları paylaştı.

HUZUR BULUYORUZ

Hacılardan kutsal topraklarda yaşadıkları anıları dinleyen Başkan Engin Koyun ve beraberindeki kalabalık heyet, ‘’Hacılarımızdan kutsal topraklarda yaşadıklarını dinledikçe sanki ordaymışız gibi huzur buluyoruz. Hacılarımızı bu kutsal görevi yerine getirdikleri için kutluyoruz’’ dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817