KTO Şubat Ayı Komite  Toplantıları Tüm Hızıyla Sürüyor
 Bu kapsamda toplantılarını gerçekleştiren 1. Ve 15. Komite üyeleri tefrişatı bitirilen ve komitelere tahsil edilen toplantı odasında gerçekleştirildi. Toplantıya Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sibel MORALI komite üyeleri Recep ÖZTÜRK, Razinihan HACET, Latif HÜRTÜR ve Sebahattin DOĞAN katıldı. Komitenin gündemi üye ziyaretlerinin planlanması ve mesleki yeterlilik sınavları oldu.

İDEV Fuar Komisyonu’ndan Komiteye Ziyaret

Kocaeli Ticaret Odası fuar komisyonu ve müteahhitler birliği 1. Ve 15. Komite üyelerine ziyarette bulunarak bu yıl TÜYAP’ın organize ettiği evlilik fuarı ile ilgili bilgiler verdi. TÜYAP fuarcılık Proje satış uzmanı Çağdaş Soner Akyol fuarla ilgili olarak ‘’  bu yıl fuarda çok daha fazla stand kurulması diğer illerden katılımında daha fazla olmasını bekliyoruz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817