KTO Üyeleri Satış ve Liderlik Eğitiminde Biraraya Geldi
 Körfez Ticaret Odası (KTO) Üyelerine yönelik Kişisel Gelişim Uzmanı İsmail Karasu tarafından düzenlenen satış ve liderlik eğitim programına KTO üyeleri yoğun ilgi gösterdi.

Körfez Ticaret Odası Meclis salonunda Oda üyelerine ve Körfez esnafına yönelik düzenlenen satış ve liderlik eğitimi öncesinde açılış konuşması yapan KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, üyelerden gelen eğitim taleplerini Oda olarak değerlendirmeye özen gösterdiklerine değinerek, "Odamız yeni yılda da çalışmalarına hızla devam ediyor. Üyelerimizden gelen talepler neticesinde Körfez ilçemizde satış ve liderlik alanlarında eğitim talepleri olduğunu gördük. Eğitim programımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz. Günümüz iş hayatında ürün ve hizmetlerimizi pazarlayabilmemiz için satış ve liderlik her alanda karşımıza çıkıyor. İşletmelerin günün şartlarının gerektirdiği eğitimleri sağlayarak, pazar paylarını artırma yollarına gitmeleri tartışılmaz bir gerçektir. KTO Yönetimi olarak sektörün ihtiyaçlarını da göz önüne alarak eğitim programlarımıza devam edeceğiz." dedi.    

Kişisel Gelişim Uzmanı İsmail Karasu tarafından verilen ve 2 gün sdeva eden satış ve liderlik eğitiminde, başarılı satış teknikleri, müşteriye karşı yaklaşım geliştirme, farklılaşma ve hedef kitle belirleme, liderlikte başarılı uygulamalı, yönetim fonksiyonları gibi alanlarda katılımcılar eğitim aldı.

 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817