KTO Yönetiminden AK Parti, MHP Ve İlçe Emniyet Müdürüne Ziyaret

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk ve yönetim kurulu, meclis divanı kadın ve genç girişimciler kurulu üyeleri kurum ve kuruluş ziyaretlerine sosyal mesafe ve tedbirler kapsamında devam ediyor. Bu kapsamda Körfez ilçe emniyet müdürü Ahmet Zihni Manap,  AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve ilçe teşkilatına ziyaretlerde bulunuldu.

ÖZTÜRK ‘’ORTAK AKILA İNANIYORUZ’’

Lobicilik çalışmaları ve kurumlar arası dialogların geliştirilmesine çok önem veren KTO yönetimi pandemi Körfez ilçe emniyet müdürü Ahmet Zihni Manap,  AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve ilçe teşkilatına ziyaretlerde yaptıkları ziyaretlerde hayırlı olsun dileklerinde bulunurken ziyarette konuşan Körfez Ticaret Odacsı Başkanı Recep Öztürk  ‘’Körfez ilçesinin gelişimi için her kurum ve kuruluş ile diyaloglarımızı sürdürmeye  ve ilçeye katma değer sunmanın en önemli görevleri olduğunu bu sebeple ortak akıl ile pek çok başarılı projeye imza atılabileceklerini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817