KTO'da  Komite toplantıları  hız kesmeden devam ediyor
 Düzeli olarak her ay gerçekleştirilen toplantılarda komite üyeleri bir araya gelip sektör sıkıntıları konuşup çözüm önerileri üretiyor

Ocak Ayı Komite toplantıları kapsamında 1,15 ve 9. Meslek komiteleri toplantılarını gerçekleştirdi. Meslekleri ile ilgili incelemeleri yaptıkları, yararlı ve gerekli gördükleri tedbirleri, görüşmek üzere gerçekleştirilen toplantılar Yoğun katılımlarla gerçekleştirildi.

1. ve 15. Komitede Gündem yoğundu

Körfez Ticaret Odası’nın e n aktif çalışan komitelerinden olan 1. Ve 15. Komite toplantısında gerçekleştirilecek üye ziyaretleri, zorunlu mesleki yeterlilik belgesi, ve gerçekleştirilecek fuar ziyaretleri gündem konusu olarak görüşüldü.

9. Meslek Komitesinde gündem üye ziyaretlerinde belirlenen sektör sıkıntılarıydı

Körfez Ticaret Odası’nda düzenli olarak toplanan 9 Meslek komitesi üyeleri gerçekleştirilen toplantıda gerçekleştirilen üye ziyaretlerinde belirlenen sektör sıkıntılarını konuştular. Körfez’de bulunan nakliyecilerinin ortak sorunu olan trafik sigortalarının yüksekliği, Osmangazi köprüsünün geçiş ücretlerinin yüksekliği K belgesinde yaşanan sıkıntılar 9. Meslek komitesinin gündem konularını oluşturdu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817