KTO’DAN GİRİŞİMCİ ADAYLARINA SERTİFİKA
Girişimcilerin Her zaman Yanındayız

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa EFE, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerinin de katılımıyla gerçekleşen sertifika töreninde Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe ‘Biz genç girişimci kardeşlerimizin, arkadaşlarımızın her zaman yanındayız. yerel ve bölgesel kalkınmanın sürdürülebilirliği, Türkiye’nin gelecek hedeflerini yakalayabilmesi için girişimcilik hayati önem taşımaktadır.

 

Yaratıcılığınızı ve Farkındalığınızı Kullanın

Girişimciliğin günümüzde elde edilmesi gereken en önemli özelliklerden birisi olduğunu vurgulayan Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe Yapacağınız girişimlerle ülkemiz ekonomisine katkı sağlayacaksınız İş kurarken ise yaratıcılığınızı ve farklılığınızı kullanmaya çalışın dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817