Kumlu Kreş, 6 ayrı Sergiyi açtı
 Körfez ve Derince’de hizmet veren Kumlu Eğitim Kurumları’na bağlı Kumlu Kreş, etkinliklerine Kipa’da açtığı 6 ayrı konulu sergi ile devam etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kumlu Kreş Müdürü Fatma Engin, çocuklarla birlikte harika denilecek çalışmalar yaptıklarını ve bunları 6 ayrı dalda ayırıp, 6 ayrı sergi açtıklarını belirterek, ‘’Çocuklarının çalışmalarını sergide gören veliler kreşimizi arayıp teşekkür ediyorlar. Gerçekten de küçük ama çok iyi düşünebilen çocuklarımız harika çalışmalar yaptılar’’ dedi.

Düzenlenen sergide, minikler tarafından yapılan trafik canavarı olmayalım, çevremizi temiz tutalım, hayvanları sevelim, kişisel temizliğimiz, Çanakkale gibi konularda çalışmalar yapıldı ve sergilendi. Hafta sonları açık olan sergi veliler tarafından çok beğenilirken, minik öğrenciler çalışmalarından dolayı ödüllendirildi ve sinema keyfi yaşayıp, oyun parkında eğlendiler. Kumlu Kreş yetkilileri çok daha değişik sürpriz ve çalışmalarla etkinlikler yapılacağını söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817