Yansıyan görüntülerde yüzleri maskeli iki kişinin iş yerinin karşı kaldırımından ateş ettikleri anlar net olarak görünüyor.

Alınan bilgi ve iddialara göre saat 20.00 sıralarında iş yeri önüne gelen iki kişi, pompalı tüfek ve tabanca ile arka arkaya ateş ettiler. İlk girişimleri sırasında yoldan bir kişi geçince geri çekilen iki kişinin daha sonra tekrar gelip ateş ederek kaçtıkları görülüyor.

Olay sırasında iş yerinin vitrin camı pompalıdan çıkan saçmalarla dolarken, ön tarafta yer alan 3 otomobilinde camları ve kaportaları kurşun ve saçmalarla parçalandı. İş yeri sahibi olan Ercan Bozkurt’un 4 dakika önce ayrıldığı otomotiv dükkanına yapılan saldırı ile ilgili olarak 2 kişinin gözaltına alındığı ve soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Kavga sonrası olduğu iddia ediliyor

Mahallede korku ile karşılanan olayın, iki gün önce Tütünçiftlik Güney Mahallesi Tuğrul Caddesi’nde yaşanan kavga sonrası misilleme girişimi olduğu iddia ediliyor.

İddialara göre yaşanan kavgada M.P. darp sonucu burnu ve çenesi kırılarak yaralandı. Olaya karışan A.B. ve B.B. daha sonra yakalandılar ve çıkartıldıkları adli makamlarca tutuklandılar. İddialara göre bu olay sonrasında mahallenin eski muhtarının oğlu olan M.P. arkadaşı ile birlikte misilleme yapmak için gelip, iş yerini kurşunladı. Bu iddia üzerinde soruşturma devam ederken, iki kişi gözaltına alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817