Kurşunlama Zanlısı Gözaltına Alındı
Olaydan sonra firar eden Emre A., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Nedim Onay isimli şahıs akşam saatlerinde Arsanbey'de bir büfeye giderek bedava alkol ve sigara almak istedi. Büfeye haftada bir gün bakan Emre A. isimli şahıs bedava hiçbir şey veremeyeceğini söyleyince ikili arasında tartışma başladı. Tartışma esnasında Nedim Onay sinirlerine hakim olmayınca Emre A.'nın üzerine atladı. Kendisini savunmak isteyen Emre A. üzerinde taşıdığı ruhsatsız silaha sarılıp Onay'ın üzerine 5 el kurşun sıktı. Tabancadan çıkan kurşunlardan üçü Onay'a isabet etti.Kurşunlardan biri çenesine ikisi baldırına isabet eden Onay, çevredekilerin yardımı ile özel bir araçla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kurşunların sıyırdığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen servis şoförü Nedim Onay, yapılan tedavinin ardından taburcu edildi. 

Olaydan sonra firar eden Emre A., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından İzmit merkezinde gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanan Emre A., adliyeye sevk edildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817