KURTARAN DAVET TURUNDA

31 Ekim Pazar günü Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan genel kurula BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de katılacak. İlçe Başkanı Bayram Kurtaran, Körfez genelinde yapılan ziyaretlerle siyasileri, sivil toplum kuruluşu yöneticilerini ve vatandaşları kongreye davet ediyor.

SERİ ZİYARETLER

BBP Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran ziyaretleri kapsamında, BBP’nin eski il başkanlarından olan Abdulkadir Küpeli, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği Başkanı Nurettin Kaplan, Körfez Belediye Meclisi’nin İYİ Partili üyesi Ender Oğuz’u, Hereke Gümüşhaneliler Derneği Başkanı İdiris Canbal ve Körfez Karadenizliler Derneği Başkanı Hasan Yazıcı’yı davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817