Kuveytli heyet Kent Kartı inceledi
 Kuveytli heyet Kent Kartı inceledi

Ulaşımda yeniliklere imza atan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi uygulamalarıyla uluslararası alanda da örnek teşkil ediyor. Toplu taşıma sisteminde Kent Kart uygulaması yapan Büyükşehir Belediyesi, uygulamayı Kuveytli yetkililerle paylaştı. Kuveyt’te Kent Kart uygulaması yapmak isteyen Kuveyt Toplu Ulaşım Otoritesi yetkilileri Ulaşım Daire Başkanı Abdulmuttalip Demirel’i ziyaret ederek sistem hakkında bilgi aldılar.

SUNUM YAPILDI

Kuveytli heyet Kocaeli’deki elektronik ücret toplama sistemi ve toplu ulaşım kontrol merkezinin çalışma sistemini inceledi. İnceleme ziyaretinde Kuveyt Toplu Ulaşım Otoritesi adına Genel Müdür ve aynı zamanda Kuveyt Ulaştırma Bakan Yardımcısı olan Dr. Essa A. Al-Hubail, finans müdürü Mohammed Hassan Al-Mazidi ve teknik danışman Abdul Latif K. Alobaid yer aldı. Heyete Daire Başkanı Abdulmuttalip Demirel Kent Kart’la ilgili sunum yaptı. Heyet çeşitli sorularla Kent Kart sistemini tanımaya çalıştı.

KONTROL MERKEZİ İNCELENDİ

Daha sonra Toplu Ulaşım Kontrol merkezi ziyaret edildi ve otobüsle şehir turu yapıldı. Kontrol merkezinde toplu taşıma ile ilgili elektronik ortamda yapılan denetimler incelendikten sonra, canlı kameralar ile izlenilen belediye otobüsleri gösterildi. Çağrı merkezinin kontrol merkezi ile birlikte çalışma sistemi anlatıldı.

ÜST DÜZEY TEKNOLOJİ

Kuveyt Toplu Ulaşım Otoritesi Genel Müdürü Dr. Essa A.Al-Hubail, “Kocaeli’de toplu taşıma alanında teknolojiden üst düzeyde faydalanıldığını ve çalışmaların başarılı bir şekilde yürütüldüğünü gördüklerini” belirtti. Yapılan görüşmeler sonrasında Ulaşım Dairesi Başkanı Abdulmuttalip Demirel, Kuveytli misafirlere İzmit Pişmaniyesi ikram etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817