MAHALLELER SAHİPSİZ DEĞİL
 İzmit Belediyesi, mahalleleri mercek altına aldı.  Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın 5 yıl önce başlattığı mahalle gezileri sayesinde sorunlar yerinde tespit ediliyor.  İzmit’teki mahalle gezilerine Başkan Doğan, il dışında olsa bile düzenli şekilde sürdürülüyor.

 

MALTA MAHALLESİ

 

Malta Mahallesi’ndeki inceleme gezisine Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Polattimur, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, daire müdürleri ve mahalle muhtarı Bekir Boz  katıldı. Belediye kurmayları Malta Mahallesi’ni adım adım  gezerek sorunları yerine görmek imkanı buldular. Muhtar Boz da eksikler hakkında  yetkililere  detaylı bilgi verdi.

 

ÇUKURBAĞ MAHALLESİ

 

İzmit Belediyesi ekiplerinin Çukurbağ Mahalle gezisinde de cadde ve sokaklar tek tek incelendi. Muhtar Yaşar Tüzer, sorunları yerinde göstererek” İzmit Belediyesi’nin  uygulamasını taktirle karşılıyoruz. Biz onların ayağına değil  onlar bizim ayağımıza geliyorlar. Sorunları yerinde görüp çözüm konusunda da  karşılıklı görüş alış verişinde bulunmamız çok yararlı oluyor. Başkan Doğan ve ekibine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

İzmit Belediyesi yetkilileri de sokakta belediyecilik anlayışı içinde çalıştıklarını ifade ederek” Belediye Başkanımız her zaman “ oturarak belediyecilik yapılmaz. Belediyecilik, halkın arasında olmak, sokaklarda, caddelerde dolaşmakla olur” diyor. Başkanımızın bu direktifleri doğrultusunda çalışıyoruz” şeklinde konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817