MARKET GASPÇISI TUTUKLANDI

 

Derince ve Körfez’de 2 markette silahlı soygun gerçekleştiren kar maskeli soyguncu çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayın zanlısı Selçuk Ö’nün savcıya deli taklidi yapmasının ardından akli dengesi yerindedir raporu alındığı iddia edildi Derince ve Körfez’de silahlı olarak market soygunu yapan ve bölgedeki esnafın korkulu rüyası haline gelen kar maskeli soyguncu İl Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları operasyon sonucu 3. soygun girişiminde suçüstü yakalanmıştı. İsminin Selçuk Ö. (38) Olduğu öğrenilen soyguncu sorgulanmak üzere İl Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülmüş ve siyah sırt çantası kar maskesi ile kurusıkı silahı muhafaza altına alınıştı.

İTİRAF ETTİ Asayişte işlemleri tamamlanan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi. Edinilen bilgi ve iddialara göre, Selçuk Ö. ifadesinde Derince ilçesindeki BİM Market ve Körfez ilçesindeki HAKMAR isimli işyerlerindeki gasp olayını kendisinin gerçekleştirdiğini itiraf eti. olayları ifadesinde şu şekilde gerçekleştirdiğini anlattı. Körfez’de oturan evli ve 3 çocuk babası, son bir buçuk yıldır işsiz olduğu öğrenilen Selçuk Ö.'nün ifadesinde borçlarının giderek arttığı ve ödemekte zorluk çekiyordu. Son olarak 5 yaşındaki kızının “baba açım” demesine içerleyerek bir çare aramaya başladı. Kahvede oturduğu sırada gençlerin konuşmalarına kulak misafiri olan Selçuk Ö. gençlerin “parayı nasıl bulacağız, bizlerde mi market soyalım, banka soyalım” dediklerini dinledikten sonra kar maskesini alarak gasp yapmayı planladı.

 

Soygun planlarını gerçekleştirerek, Derince ve Tütünçiftlik’te iki marketten para alan zanlı, daha sonra takibe alındı ve eşgali üzerinde çalışan polis tarafından 3. Market gaspına hazırlanırken suçüstü yakalandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817