MAŞUKİYE'DE VATANDAŞIN KANALİZASYON ATIĞI SIKINTISI

Kartepe’nin turizm yüzü olan Maşukiye’de, bir dereye akan kanalizasyon yüzünden hem bölgede ki vatandaşlar hemde o güzergahı kullananlar oldukça mağdur.

Sapanca yolu üzerinde bulunan dereye on gündür kanalizasyon suyunun akması bölgede yaşayanların ciddi koku ve sağlık problemleri yaşamasına da yol açtığı bildirildi.

İSU yetkililerine haftalar öncesinden bilgi verildiğini belirten vatandaşlar gelen kişilerin sorunu çözmek yerine görmemezlikten geldiğini belirtiyor.

Konuyu Kartepe Belediyesi yetkililerine de aktardıklarını belirten vatandaşlar, İSU’nun Belediye yetkililerini dahi dinlemediğini ifade ediyorlar.

Kanalizason probleminin bir an önce çözülmesini isteyen vatandaşlar, ‘Hem çocuklarımız hem de hayvanlarımız ciddi tehlike altında’ diyerek yetkililerin soruna el atmalarını bekliyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817