Mavi Bayraklı Cebeci sahilinde inceleme

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’nın Mavi Bayraklı Cebeci sahilinde inceleme yaptı. Başkan Karaosmanoğlu, Mavi Bayrak almaya hak kazanan Cebeci Halk Plajı ve çevresindeki çalışmaları yerinde denetledi.

MAVİ BAYRAK DALGALANACAK

İzmit Körfezi’ndeki Karamürsel Altınkemer Plajı’nın ardından Kocaeli’nin Mavi Bayraklı ikinci plajı olan Karadeniz sahillerindeki Cebeci Halk Plajı yaza hazırlanıyor. Alt yapısı tamamen yenilenen Kandıra Cebeci’de sahil çalışmalarında da sona gelindi. Güney sahillerini aratmayacak bir hale getirilmesi planlanan Cebeci sahilleri, bu yaz çok sayıda tatilciyi yeni ve modern yüzüyle ağırlayacak.

BAŞKAN YERİNDE DENETLEDİ

Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ve AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk ile birlikte sahilde incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Mavi Bayraklı Cebeci Halk Plajı’nın yanı sıra sahildeki yürüyüş yolu ve köy içi yollarını denetleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Bu yaz Mavi Bayraklı Cebeci sahilimizde halkımızla birlikte denize gireceğiz. Yaptığımız hizmetlerle Kandıra ve Kocaeli’nin çehresinin değiştiğini görmek bize mutluluk veriyor’’ dedi.

Bülten No: 1063

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817