Mehmet Akif Yılmaz MÜSİAD'ı Ziyaret Etti
 Haftalık olağan toplantısını gerçekleştiren MÜSİAD Kocaeli Şubesi bu haftaki toplantısında Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Akif Yılmaz'ı ağırladı. Samimi bir sohbet havasında geçen toplantıda MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Celal Ayvaz AK parti Kocaeli Milletvekili Adayı Yılmaz için "Hayırlı olsun MÜSİAD Kentimize önemli hizmetlerde bulunacağınıza inanıyoruz. Çıkmış olduğunuz bu yolda Allah yardımcınız olsun" dedi.

 

10 BÜYÜK EKONOMİ İÇİN ÇALIŞMALIYIZ

MÜSİAD’ın konuğu Mehmet Akif Yılmaz, " Kurulduğu günden bu yana Anadolu tüccarının iktisadi hayatta var olması için büyük çaba gösteren yurt içi ve yurt dışında önemli ticari başarılara imza atan MÜSİAD'ımızı ülke ekonomisine katkı sağlayan çalışmalarından ötürü tebrik ediyorum. Yeniden büyük Türkiye idealimizin en önemli ayağı olan güçlü bir ekonominin oluşmasında en büyük katkıyı milli şuura sahip müteşebbis iş adamlarımız verecektir. Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizin dünyanın 10 büyük ekonomisi içerisinde yer alma ideali için hep birlikte çalışmak, tarihi sorumluluğumuzdur." dedi. Yılmaz'ın konuşmasının ardından kendilerini tanıtan yönetim kurulu üyeleri de Mehmet Akif Yılmaz'a başarılar diledi. Samimi bir sohbetin ardından Başkan Celal Ayvaz ve Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Akif Yılmaz ile fotoğrafı çekildiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817