Mehmet Irak oğlunu evlendirdi

Mehmet ve Şükran Irak çiftinin oğulları Yusuf İslam ile Hüseyin ve Hüsne Arslanın biricik kızları Ayten Mavi Nokta Düğün salonunda düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdiler. 

Mavi nokta düğün salonunda düzenlenen nikah törenine TBMM  Milli Eğitim Kültür Gençlik ve spor komisyonu başkanı  AK Parti Kocaeli Millet Vekili Fikri Işık, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ve eşi Ayşe Pehlivan, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman,  Kocaeli İş Kur Müdürü Öztekin Kaşukci, Kocaeli  AK Parti İl Başkan Yardımcısı Habip Aşı, AK Parti  İlçe başkanı Engin Koyun, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe ve çok sayıda davetli katıldı.

Mavi nokta düğün salonunda düzenlenen törende Gençlerin nikahını Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan kıydı. Çiftlere aile hayatında maddi ve manevi bereket dileyen Fikri Işık Başbakanın dediği gibi çiftlerden en az 3 çocuk  yapmaları nasihatında bulunarak aile cüzdanını gelin hanıma verdi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817