MERAL AKŞENER OĞLUNU EVLENDİRDİ

TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener’in oğlu Fatih ile Işıl Abeş Beylerbeyi Sarayı'nda düzenlenen törenle evlendi.

Beylerbeyi Sarayı Bahçesinde düzenlenen kokteyl sonrasında yapılan nikah töreni ile TBMM Başkan Vekili Meral Akşener ve Tuncer Akşener’in biricik oğulları Fatih, Neşe-Derya Beyatlı çiftinin kızları Işıl ile dünya evine girdi.

Nikah şahitleri

Işıl Abeş ile Fatih Akşener’in nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıyarken, nikahta Cumhurbaşkanı Vekili ve TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski bakanlardan Necmettin Cevheri, işadamı Zeynel Abidin Erdem ve işadamı İnan Kıraç şahitlik yaptı.

Evlenme Cüzdanı Cemil Çiçek’ten

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile birlikte katıldığı törende üç çocuk mesajını genç çifte hatırlatırken, evlilik cüzdanını Işıl Abeş  Akşener’e teslim eden Cumhurbaşkanı Vekili ve TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan’ın üç çocuk talebini dili sürçünce “Sizden üç çocuk istiyoruz” yerine 'üç evlilik istiyoruz” deyince davetliler kahkahalara boğuldu.

Yüzlerce çelenk

Nikah öncesinde çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Gelen yüzlerce çelenk bomba imha uzmanları tarafından arandığı nikaha; siyaset, iş, sanat ve spor dünyasından binlerce davetli katıldı.

Kocaeli Ekibi

Kocaeli’de de büyük bir kesimin tanıdığı ve sevdiği Akşener ailesini Gündoğdu Köyündeki akrabaları, Kocaelili dostları yalnız bırakmadı. Kocaeli Aydınlar Ocağı üyeleri de Beylerbeyi Sarayındaki nikaha kalabalık bir gurupla katıldı. Başkan Av. Ruhittin Sönmez, İlim ve İstişare Kurulu Başkanı Nihat Gürer, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Dr. H. İbrahim Kahraman, Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, Makine Mühendisi İsmail Kaya, Kocaeli SMMMO Başkan Yardımcısı Ali Odabaş, Ecz. Selçuk Arslan, Diş Hastanesi Müdürü Ali Karasalan, Kocaeli Kandıralılar Derneği Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, eski Kuruçeşme Belediye Başkanları Dr. Murat Ölçer ve Ali Kahraman, Kavakçılık Enstitüsü Müdürü Dr. Faruk Şakir Özay, eski Kamu Sen İl Temsilcisi Zekai Kahyaoğlu, Türk Eğitim Sen Kocaeli Şube Başkanı Süleyman Pekin, eski İSKİ Yönetim Kurulu Üyesi Musa Ordu, Türk Ocakları Gebze Şube Başkanı Prof. Dr. Yavuz Sezen, Kocaelispor eski Başkanı Turan Sarı, Petrolcü Ahmet Şimşek, eski İl Özel İdaresi Müdürü Kenan Kılıç, Bahçecik Damlar Camii Derneği Başkanı Muhammer Kırdemir, Makine Mühendisi Serkan Yılmaz, İşadamı Yaşar Kardeş, Tersane emeklisi Hasan Yılman, Eğitimci Murteza İsot ve Müjdat Mumcu, Diş Hekimi Ömer Erdal, Salih Ayten, Makine Mühendisi Hasan Baltacı, Elektrik Mühendisi Mehmet Uysal, Baykara Makinenin sahibi Hasan Baykara, Yahya Avcı, Petrolcü Orhan Çakar, Mali Danışman Yardımcısı M. Murat Okyar ve Ahmet Acar, emekli Cemil Uslu, KOU Tıp Fakültesi çalışanı Burhan Türker, Yalçın ve Ahmet Şakacı, Selahattin Korkut, Teknik Öğretmen Hikmet Baltacı ve eşleri katıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817