MHP DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
 30 Mart Seçim sürecinde yoğun çalışılmasına rağmen Kocaeli’nde sonuçlarda umduğunu bulamayan MHP, Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ile birlikte Cuma sabahından itibaren yaptığı toplantılarla seçim sonuçlarını değerlendirmeye başladı.

İLK DURAK KÖRFEZ

Seçim toplantılarının ilki Körfez Teşkilatı ile yapıldı. Sonuçlar masaya yatırıldı.

Toplantıya il başkanı Aydın ünlü, Körfez belediye başkan adayı Salih Şirin, körfez ilçe başkanı Zeki Gürsu Belediye meclis üyesi adaylari, kadın kolları ve ilçe teşkilatı katildi

Giriş konuşmasını yapan MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan daha sonra toplantıya katılan tüm ilçe üyelerinden tek tek söz almalarını ve neden başarılı olamadıklarına dair görüş ve düşüncelerini belirtmelerini istedi.

RAKİBİMİZ BAŞBAKAN’DI VURGUSU

 

Körfez seçim sonuçlarının değerlendirildiği toplantıda "Neden kaybettik, ne yapsak kazanırdık?" gibi sorulara yanıt arandı.Özeleştiri yapıldı, fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantı sonunda ortak karar netti: "Gelecek seçimlerden daha güçlü çıkmak için daha çok çalışmak."

 BU KEZ DERİNCE’DE DEĞERLENDİRME

Cuma akşamı bu kez Derince Teşkilatı ile bir araya gelen MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Körfez’deki gibi teşkilattan tek tek düşüncelerini görüşlerini belirtmelerini istedi. Türkkan konuşulanların hepsini not etti. Eleştiriler arasında Genel Merkez’e de Kocaeli İl Başkanlığı’na da çeşitli eleştiriler vardı. Ancak toplantı sonunda alınan karar netti:  “Bir dahaki seçimden daha da güçlenerek çıkmak için daha fazla çalışmamız lazım.”

CUMARTESİ SABAH ÇAYIROVA’DA TOPLANTI

Toplantıların üçüncüsü cumartesi sabahı Çayırova'daydı. İlçe yöneticileri, Belediye Meclis Üyesi adayları ve diğer partililer seçimi neden kazanamadıkları hakkındaki düşüncelerini açıkça ortaya koydular. Eleştirilerden, konuşulanlardan; bu ilçede başarı için çalışma şeklini değiştirmek, daha iyi organize olmak görüşü çıktı. 

DARICA’DA DA AYNI SORULARA YANIT ARANDI

Çayırova’nın ardından cumartesi akşamı bu kez Darıca Belediye Başkan Adayı Arif Gülen ve Darıca İlçe Teşkilatı ile biraraya gelen MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, burada da diğer ilçelerdeki aynı usulü uyguladı. Teşkilat üyelerini tek tek dinledi, söylediklerini not etti. Başkan Adayı Gülen’in de görüşlerini açıklamasından sonra toplantı Lütfü Türkkan’ın konuşmasıyla sona erdi. Darıca’dan da daha çok çalışarak bir sonraki seçimlere hazırlanmak sonucu çıktı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817