MHP KANDİLİ KUR’AN OKUYARAK, LOKUM DAĞITARAK KUTLADI
 MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve yöneticileri, ilçede Tuğrul Caddesi’nde kurulan masalarda kandil simidi dağıttıktan sonra, Yarımca’da da Ülkü Ocakları önünde vatandaşlara lokum ikram edildi. MHP’nin bu çalışmaları vatandaşların beğenisini kazandı. Bu arada, MHP’nin Esentepe, Atalar ve Hacı Osman Mahallesi temsilciliklerinde de kandil akşamı Kur’an okutularak, dualar edildi. Partiye büyük katkıları olan Sabit Şahin, Celil Şaşdım ve Türkan Bakır’ın da mezarlarını ziyaret eden partililer dua okudular.

23 Nisan çocukları

İlçe Başkanı Zeki Gürsu, 23 Nisan’da çocukları da unutmadı ve partiye davet ettiği ilçe yönetiminde görevli olan partililerin çocuklarına makamını teslim etti. Makamı teslim alan çocuklar ilk olarak işaretlerini yaptılar ve bir süreliğine ilçe başkanı olmanın nasıl bir duygu olduğunu yaşadılar.

AKP’den katılım

Günü boş geçmeyen MHP Körfez İlçe Yönetimi, AKP’de üye olan Nurdan Karabulut’un partiye katılımını da gerçekleştirdiler. Kadın Kolları Başkanı Ayşe Akyol ve İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Nurdan Karabulut’un üyelik formunu alıp, rozetini taktılar.

Nabi Yazıcı

Resim kod- Çocuklar: 23 Nisan nedeniyle Zeki Gürsu’nun makamını teslim alan çocuklar, günün tadını çıkarttılar.

Kur’an okuma: Partinin Esentepe Mahalle temsilciliğinde, kalabalık katılımla Kur’an okundu, dualar edildi.

Lokum: Ülkü Ocakları yarımca Şubesi önünde vatandaşlara kandil nedeniyle lokum ikram edildi.

Katılım: AKP’den istifa eden Nurdan Karabulut, MHP Körfez’e üye yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817