MHP KÖRFEZ RAHMETLİ TÜRKEŞ’İ ANDI
 Düzenlenen anma etkinliğine İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Körfez Belediye Meclis Üyeleri Vahit Eryılmaz, Mehmet Gümüş, Ali Kanbur, Orhan Kansoy ve Eyüp Öztürk ile ilçe yöneticileri katıldılar. İlk olarak Körfez Belediye Meclis Toplantısı öncesinde, gündem maddeleri değerlendirildi. Yapılan toplantıda, gündem maddeleri tek tek okundu ve alınacak ortak tavır, konuşmalar tespit edildi. Toplantıya, İlçe Başkanı Zeki Gürsu’da katılma kararı aldı ve özellikle bütçe hakkındaki kıonuşmalarda sert tavır takınılacağı belirtildi.

Bu toplantıdan sonra, Meclis Üyesi Eyüp Öztürk, Rahmetli Alparslan Türkeş adına Yasin’i şerif okudu. Bu arada hazırlanan pankartta balkona asılarak anma etkinliği tamamlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817