MHP KÖRFEZ’DE BAYAN ADAY
 MHP Körfez’de belediye meclis üyeliği için aday adaylık başvuruları devam ediyor. Züleyha Kivisoğlu partide dosyasını teslim eden üçüncü bayan aday oldu.

MHP Körfez İlçe’de yapılan dosya tesliminde Züleyha Kivisoğlu evraklarını İlçe Başkanı Zeki Gürsu’ya vererek aday olduğunu açıkladı. Züleyha Kivisoğlu adaylığını ilan ederken, bu yarışta Salih Şirin’in yanında ve destekçisi olacaklarını söyleyerek, ‘’Körfez İlçesi’ni en temiz ve tercih edilen ilçe yapma niyetindeyiz. Yeni bir kan her zaman canlılık kazandırır. Çok önemli ve güzel projelerimiz var. Bunları gerçekleştirmek için partimize ve bize şans verilmesini istiyoruz.halkımız baskıcı zihniyetten kurtulup, kapılarını bizlere kapatmasın, karanlığa mahkum olmayalım’’ dedi.

 Zeki Gürsu dosyayı alırken yaptığı konuşmasında, iktidar partisinin korkulu rüyası haline geldiklerini ve halkın gerçekleri gördüğün hatırlatarak, ‘’ Seçimleri alacağız, partili arkadaşlarımız ve vatandaş da bunu görmeye başladı’’ dedi.

Adaylık başvurusunu yapan Züleyha Kivisoğlu, 1972 erzurum doğumlu. Marmara Üniversitesi Tekstil Bölümü mezunu olan Kivisoğlu, Yarımca hacı Osman Mahallesi’nde oturuyor, evli ve 1 çocuk annesi. Derince’de ticaretle uğraşan Kivisoğlu, tekstil firmalarında yönetici olarak ta görev yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817