MHP KÖRFEZ’DE FUTBOLCU ADAY ADAYI
 Körfez’de, spor ve iş çevresinin çok yakından tanıdığı Vahit Eryılmaz, MHP Körfez’den belediye meclis üyeliği için aday adayı oldu.

Aday adaylık dosyasını İlçe Başkanı Zeki Gürsu’ya teslim eden Vahit Eryılmaz, ilk hedefinin partinin eski ve yeni üyelerini tekrar bir araya getirmek ve belediye başkanlığını kazanmak için çalışmak olduğunu söyledi. Vahit Eryılmaz, insanların dostlarıyla bir amacı paylaşırlarsa hedefe ulaşabileceklerini ve bir makama gelebileceklerini belirttiği açıklamasında, ‘’Teşkilatımızla Körfez’de birlik ve beraberlikte kenetlenip tek hedef olan Körfez Belediyesi’ni almak için çalışacağız. İki dönemdir alınamayan belediyeyi bu seçimlerde kazanma isteğini hepimizin gözlerinde okuyorum. Yerel seçimler değişimin başlangıcı olacaktır. Ancak çok önemli olan bir şeyi unutmayalım, bizler kendi içimizde birlik ve beraberliği sağlayamazsak, birbirimizi ötekileştirirsek amacımıza ulaşmakta  zorluk çekeriz. Ne kadar eski ve küskün partilimiz varsa hepsini bir araya toplayalım, kucaklaşıp , kenetlenelim. Şu aralar hiç kimsenin birbirine küsme lüksü yoktur. Belediye başkanlığını kazanmak için el ele verip, tüm gücümüzle çalışalım. Salih Şirin Başkanımızı, Zeki başkanımızı ve meclis üyesi aday adaylarımızı bu zor dönemde medeni cesaret gösterip yola çıktıkları için tebrik ediyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun’’ dedi.

MHP Körfez’den meclis üyeliği için aday adayı olan Vahit Eryılmaz 1959 Körfez doğumlu. Ortaokul yıllarında Yarımcaspor’da kalecilik lisansı aldı ve genç takımda kaleye geçti. Askerlikten sonra yeniden Yarımcaspor’da forma giymeye başlayan Eryılmaz, kulüp başkanı olan Şeref Durmuş’un desteğiyle de nakliye yazıhanesinde çalışmaya başladı.Eryılmaz, daha sonra  Esenspor ve Gübretaşspor’da forma giyerken nakliyecilik yapmaya başladı. 2000 yılında Zeki Gürsu ile MHP’de yönetici olan Eryılmaz, Körfez Belediyespor’da Mali Asbaşkan oldu. 2003 yılında da Ahmet Tağ ile  il yönetiminde görev aldı, 2005-2013 yılları arasında Körfez Ticaret Odası’nda  2 dönem Nakliye Komitesi ve Meclis başkan yardımcısı olarak görev yaptı, evli ve 2 çocuk babası.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakkı a 10 yıl önce

adam gibi adam senin olduğun yerde her zaman huzur olur sonuna kadar destekliyorum.allah yolunuzu açık etsin şimdi bu iş oldu

banner2817