MHP Körfez’den şampiyon Takıma yardım sözü
 Kocaeli Amatör Gurupta mücadele eden ve şampiyon olan u-14 gurubu futbol takımı Körfez Birlikspor, Türkiye Şampiyonluğuna gidebilmek için sponsor arayışında. Bu amaçla çeşitli ziyaretler yapan Körfez Birlikspor’a, MHP İlçe Yönetimi destek sözü verirken, Kocaeli Milletvekili aday adayı Saffet Sancaklı’da kramponlarını temin edeceğini söyledi.

Körfez Birlikspor U-14 takımı futbolcuları, kulüp yöneticileri Hasan Tutan, Adnan Sözen ve Maşallah Akbay ile birlikte, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve ilçe yönetimini ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında Belediye Meclis Üyesi Ali Kanbur’da hazır bulundu. Ziyaret sırasında, Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hazırlanan kulübün eksiklikleri olduğu ve sponsor bulunması gerektiği söylendi. Başarılı gençlerin, ayaklarına giyecek krampon ve ilimizi temsil edecek tek tip elbise ve formalara ihtiyacı olduğunun belirtilmesi üzerine, İlçe Başkanı Zeki Gürsu, bunların temini için söz verdi.

Bu arada, telefonla aranan Kocaeli Milletvekili aday adayı Saffet Sancaklı’da oyunculara birer adet krampon temin edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817