MHP Körfez’in yeni kadın Kolları Başkanı Nadime Ayşe Akyol
 MHP Körfez’de, ilçe başkanlığı seçimlerinden bu yana boş bulunan Kadın Kolları başkanlığı için Nadime Ayşe Akyol seçildi.

Kadın Kolları Başkanı olarak seçilen Nadime Ayşe Akyol, seçimlere kalan süre içinde hızlı bir çalışma temposu içine gireceklerini ve ev ev dolaşarak çalışma yapacaklarını söyledi. Bir süredir boş olan bu göreve seçilen Ayşe Akyol, 1975 İstanbul doğumlu. Evli ve 3 çocuk annesi olan Ayşe Akyol, partinin üyelerinden ve Körfez’de 8 yıldır oturuyor. Lise mezunu olan Akyol, 10 yıldır özel bir şirkette çalışıyor.

Yeni görevi ile ilgili bir konuşma yapan Ayşe Akyol, İlçe Başkanı ve yönetimine teşekkür ederek, ‘’Bana bu görevi layık görenlerin güvenini boşa çıkartmayacağım. Bayan arkadaşlarımla birlikte azimle çalışarak, ev ev dolaşıp vatandaşlara gerçekleri anlatarak seçim çalışmamızı yapacağız. Her seçimde olduğu gibi başarının bir numaralı pay sahipleri yine bayanlar olacağı için çok çalışarak 7 Haziran’da başarılı olacağız’’ dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817