MHP SAFFETLE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI, KURDELA KESTİ

MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu göreve geldikten sonra söz verdiği gibi kadın kolarının faaliyetlerini daha iyi yapmaları için ayrı bir daire tuttu. Mevcut Teşkilat binasının üst katındaki daireyi kiralayan İlçe yönetimi, böylece bayanların daha rahat hareket etmelerini ve seçimlar için organize olup çalışmalarını sağlamış oldu. MHP körfez İlçe Kadın Koları için tutulan dairede, başkan ve yardımcı odası ile toplantı odası bulunuyor.

SAFFET AÇILIŞTA

MHP Körfez İlçe kadın kolları için tutulan yeni dairenin açılış töreni için İl Başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı ile il yöneticileri de Körfez’dey di. Açılış kurdelasını MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Büyükşehir adayı Saffet Sancaklı, Körfez eski Belediye Başkanı Erhan Yenilmez, İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve Kadın Kolları Başkanı Canan Öztürk birlikte kestiler.

Açılış kurdelası kesildikten sonra Saffet Sancaklı ve partililer Tütünçiftlik’te esnaf, dernek ve vatandaş ziyaretine çıktılar.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817