MHP SALONA SIĞMADI

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli, Milletvekili Saffet Sancaklı ve partinin 13 aday adayının da yer aldığı iftarda bir araya gelen protokol, STK başkan ve temsilcileri ile partililer, kalabalık şekilde birlikte iftar yaptılar.

Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi’nde verilen iftar davetinde İlçe Başkanı Zeki Gürsu bir an bile oturmadan gelen konuklarla ilgilendi. İlçe Yönetimi, kadın kolları ve Ülkü Ocakları Başkan ve gençleri iftar boyunca ev sahipliği yaptılar. İftara, İl Başkanı Aydın Ünlü, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Karslılar Dernek Başkanı Ali Can Kazgan, Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı Başkanı Mehmet Irak, STK temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldılar.

Düğün salonu tamamen dolarken yapılan konuşmalarda da birlik ve beraberlik mesajları verildi ve 24 Haziran’da Cumhur İttifakının fark atarak seçimi alacağı söylendi. Birlikte açılan iftardan sonra da yemek duasının ardındfan konuklara çay ikramı yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817