MHP’de Gündem Kurultay

Parti bugüne kadar 81 il, 920 ilçede kongrelerini yaparak büyük kurultay sürecine hazır hale geldi. Büyük kurultayın 18 Mart Perşembe günü düzenleneceği açıklandı. Genel merkez kongresine Kocaeli teşkilatları da özel olarak hazırlanıyor. İl Başkanı Aydın Ünlü, ilçe teşkilatlarını gezerek yapılan çalışmaları denetliyor ve parti çalışmaları hakkında teşkilatlardan raporlar alıyor.

ÜNLÜ, KÖRFEZ’DEYDİ

Bu arada MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, dün Körfez İlçe Teşkilatında düzenlenen toplantıya katıldı ve son durum hakkında İlçe Başkanı Zeki Gürsu ile teşkilatta görevli birim başkanlarından sunumlar aldı. Kocaeli teşkilatları olarak partilerinin 13’üncü büyük kurultayına en güçlü şekilde katılım sağlayacaklarını belirten İl Başkanı Ünlü, “Körfez’deki MHP’liler de bu büyük coşkuya ortak olacaklar” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817