Mhp'den eylem açıklaması
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü önceki gün Taksim Gezi Parkı nedeniyle yaşanan olaylarla ilgili açıklamada bulundu. Ünlü açıklamasında, “ Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl teşkilatı olarak İstanbul’da başlayan ilimizin de içinde bulunduğu pek çok şehre sirayet eden tepkilerin anlamlı ve manidar buluyoruz. Başta hükümet olmak üzere herkesin bu durumdan ciddi ders çıkartmasını umut ediyoruz. Polisin vatandaşa muamelesini doğru bulmuyoruz. MHP olarak ve 45 yıllık bir hareket olarak kaosun, gerginliğin ülkemize fayda getirmeyeceğini herkesin bilmesini isteriz. MHP zaten aylardır bu duruma dair tepkisini meydanlarda milletiyle el ele ve milyonlarla haykırmıştır, haykıracaktır” dedi.

BEN YAPTIM OLDU TUTUMU YANLIŞ
Ancak gerginliklerin toplum huzurunu bozmaması gerektiğini belirten Ünlü, “MHP ana muhalefet partisi gibi yanlış bulduğu projelere önce onay verip sonra karşı çıkmaz. Biz gerekirse her şekilde milyonlarca kişiyle daha önce yaptığımız gibi başta iktidar partisi olmak üzere herkese mesajımızı çok net veririz. Sonra da ilk seçimde sandıkta neticesini alırız. Biz geçtiğimiz Salı günü yaptığımız basın toplantısında özellikle kentimizde sokaklarda huzur olmadığını dile getirmiştik. Sonuç olarak hükümetin ben yaptım oldu tutumu yanlıştır. Ama MHP’de bu süreçte demokrasinin beşiği meydanlarda toplumun huzurunu bozmadan ve devlete olan saygısını yitirmeden tavrını koyacaktır” diye konuştu.

TÜRK BAHARI YANLIŞ TESPİT
Arap Baharı’nın ardından gündeme gelen Türk Baharı kavramına da değinen Ünlü, “Türk baharı diyenler yanlış bir tespit yapmıştır. Türk baharı 1071’de zaten gerçekleşmiştir. Milletimizin için rahat olsun. Bu sıkıntılı günlerin sonuna gelinmiştir. Çünkü MHP var” diyerek sözlerine son verdi.  Ünlü konuşmasının ardından İl Başkan Yardımcısı Dr. Ayhan Atpacı tarafından partiye üye yapılanlara rozetlerini taktı. Rozet töreni partiye üye olan isimlerle fotoğraf çekilmesiyle son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817