MHP'DEN İZMİT BAŞKAN ADAYIYDI
 Kocaeli siyasetinde 2009 yerel seçimleriyle birlikte kent tarafından tanınan ve MHP'den İzmit Belediye Başkan adayı olan Adnan Metin saldırıya uğradı.

Adnan Metin yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.


2009 yerel seçimlerinin en renkli ve tanınan isimlerinden  MHP İzmit Belediye Başkan adayı Adnan Metin ikamet ettiği evininde bulunduğu Armada Kent'te saldırıya uğradı. Adnan Metin akşam saatlerinde evinin bulunduğu Armada Kent'e geldi. Burada birkaç kişi ile tartışmaya başladı. Komşuları olduğu öne sürülen şahıslar ellerinde sopalarla Metin'e vurmaya başladı. Metin saldırıda  kafasına aldığı darbelerle yaralandı. Adnan  Metin'i çevreden gelen komşuları Konak Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Adnan Metin'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Emniyet olayla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817