MİLLETİMİZİN VATAN VE BAYRAK AŞKI
 Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez

FETÖ Terör Örgütünün hain darbe girişimi sonrasında meydanları hıncahınç dolduran vatandaşlar Başkomutan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci emrine kadar ülke genelinde olduğu gibi Derince’de de demokrasi nöbetini sürdürüyor. Nöbetin 15. gününde Kent Meydanı’nı dolduran vatandaşlar sık sık sloganlar atarak vatana ve bayrağa daima sahip çıkacaklarını göstermeye devam etti. Halkın bu coşkusu adeta dünyaya ülkemizin birliğini, beraberliğini, bölünmez bütünlüğünü, milletimizin vatan ve bayrak aşkını çok net bir biçimde gösteriyor. Vatandaşların bu duruşu dünyaya bir mesaj daha veriyor; Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez

 

“Dik dur eğilme, bu millet seninle”

Alçak darbe girişimi sonrasında meydanları dolduran halk Derince’de de demokrasi nöbetine devam ediyor. 15. günün akşamında Anka İlahi Grubu ilçe meydanında sahne alarak ilahiler okudu.  Okunan ilahilere dualarla eşlik eden Derinceliler sık sık FETÖ terör örgütü aleyhinde sloganlar atarak Başkomutan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için, “Dik dur eğilme; bu millet seninle” dedi. Manevi duyguların en üst seviyelere ulaştığı meydanda ilçe halkı adeta tüm dünyaya ülkemizin milli iradesini haykırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817