Milletvekili  Işık Gebze’de
  

Bir dizi ziyaret için Gebze’ye gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, esnaf ziyaretleri yaptı. Işık’a Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve beraberindeki heyet eşlik etti

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık Gebze’de. AK Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Eğitim Komisyonu Başkanı Fikri Işık, Gebze’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Cuma namazını yapımı tamamlanan İlyas Bey Camii cemaatiyle birlikte kılan Milletvekili Işık; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti İl yöneticileri, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, belediye meclis üyeleriyle birlikte cami cemaatiyle sohbet ederek hayırlı cumalar diledi. İlyas Bey Caddesi’ndeki bölge esnafını ziyaret eden Milletvekili Fikri Işık, Başkan Köşker ve beraberindeki heyet ‘hayırlı işler’ temennilerini iletti. Vatandaşlarla ve esnaflarla sohbet eden Milletvekili Işık ve Başkan Köşker, sorunları dinledi, talepleri aldı. Gebze programına devam eden Milletvekili Işık esnaf ziyaretlerinin ardından Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan’ı da makamında ziyaret etti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817