Milletvekili Okur: Kan ver hayat kurtar

İlçede yapılan yatırımların incelemesini yapan Milletvekili Okur ve beraberindekiler, hasta ve taziye ziyaretleri yaptı, ilçe esnafını ziyaret etti ayrıca Çayırova talebe yurdunu da ziyaret ederek  Asım Köle hoca tarafından yapılan çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundular.

Milletvekili Mehmet Ali Okur son olarak Fatih Caddesinde Türk Kızılay’ı Kan Merkezi'nin gezici tırını ziyaret ederek, kan bağışı kampanyasına destek verdi. Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur burada yaptığı açıklamada; “Kan vermenin önemli bir görev olduğunu, bugün başkasına lazım olan kan  bir gün bize de lazım olacaktır. Kana ihtiyacımızın olduğu zaman lazım olabilecek kanı bulabilmek istiyorsak öncelikle kan vermeli, bunu  alışkanlık haline getirmeliyiz. Kan verdiğimizde  insan vücuduna faydalı bir iş yaptığımızı da unutmamalıyız. Böyle bir etkinliğin içinde bulunmak bizleri mutlu etmiştir.” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817