Milletvekili Sibel Gönül Saraylı Çocuk köyünü ziyaret etti

Daha sonra Saraylı Çocuk köyünde evleri dolaşarak burada kalan çocukları evlerinde ziyaret eden M.vekili Gönül, sizlerin her daim yanınızdayız. Asıl önemlisi bizim temennimiz aslında sizlerin Ailelerinizin yanında olmanızdır. Burada sağlıklı koşullarda kalıp, eğitimlerinizi almanız bizim öncelikli görevimizdir. Saraylı çocuk köyü idaresi’ de sizlere bu doğrultuda yardımcı olmakta, olmaya devam edeceklerdir dedi.

Ziyaretinde AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, İlçe Yöneticisi ve Program Koordinatörü Fuat Elmas, İlçe Yöneticileri Serkan Ateş, Nurten Özgören, Dursun Batı, Hüseyin Şişman, Semih Barış, Av. Kamil Sert, AK Parti Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Gövez ve Kadın kolları yöneticileri eşlik etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817