Milli Güreşçi Vesile Hayatını Kaybetti
Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde meydana gelen olayda, aynı aileden 4 kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Olayda kurtarılan ve durumu ağır olan 2 kardeşten Abdulkadir Yeşilyurt, geçen perşembe günü vefat etti. Tedavi gören milli güreşçi Vesile Yeşilyurt ise sabah saatlerinde hayatını kaybetti. 

Kocaeli İzmit ilçesi Bekirdere mevkiinde ikamet eden, Kandıra Baba Köy'de de evleri bulunan Baba Veysel Yeşilyurt (40), oğulları Yunus Yeşilyurt (13), Abdülkadir Yeşilyurt (15) ve kızı Vesile Yeşilyurt (17) ile birlikte geçtiğimiz hafta sonu serinlemek amacıyla Karadeniz kıyısındaki Sarısu sahiline giderek denize girdi 

Ailece yüzerlerken kayalardan atlayan Yunus'un suda kaybolması üzerine önce baba Veysel Yeşilyurt, ardından Abdülkadir Yeşilyurt ve Vesile Yeşilyurt denize atladı. Birbirlerini kurtarmak için atlayan ancak kendileri de suda kaybolan ailenin yardımına Büyükşehir Belediyesi kurtarma timleri yetişti. Boğulma tehlikesi geçiren Yeşilyurt ailesinin fertleri, denizden çıkarılarak hastanelere sevk edildi 

Durumu ağır olan Abdülkadir ve Vesile, İstanbul Özel Avrasya Hastanesi'ne götürüldü. Baba Veysel Yeşilyurt, tedavi gördüğü Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'nden, oğlu Yunus Alikahya Kadın Doğum Çocuk Hastanesi'nden taburcu oldu. 

6 GÜN TEDAVİ GÖRDÜ 

25 Ağustos Pazar gününden bu yana makineye bağlı bir şekilde yaşama tutunmaya çalışan kardeşlerden Abdulkadir hakkındaki üzücü haber geçen perşembe günü geldi. 15 yaşındaki Abdülkadir Yeşilyurt, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Yeşilyurt'un cenazesi Kandıra'ya bağlı Baba köyünde toprağa verildi. Hastanede tedavisi süren Vesile de hayatını kaybetti. Acı haber, sabah saatlerinde Kocaeli'ne ulaştı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817