MİLLİ İTTİFAK ADAYLARI ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİLER
 Milli İttifak adayları, ilçede yeni hizmete giren Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin ve esnaflık yapan Ahmet Dursun’a ait A’dan Z’ye adlı iş yerine giderek esnafın sorunları üzerine sohbet ettiler. Yapılan saha çalışmasında daha sonra Ağedere Caddesi’ndeki diğer esnafları da ziyaret eden adaylar ve yöneticiler, her yerde aynı sorun yumağı ile karşılaştılar. Siftah yapamamaktan ve ödemelerine yetişememekten yakınan Körfez esnafı, tek umut olarak yeni bir oluşum ve Milli İttifak’ın mecliste yer almasının beklentisi olduğunu söylediler.

Milli İttifak gurubu daha sonra da Yarımca Mimar Sinan Caddesi’ndeki esnafı ziyaret ettiler. Buradaki ziyarette de esnafın sıkıntı içinde olduğu ve adeta kriz yaşandığının söylenmesi üzerine, sorunların başında AVM’lerin geldiği görüldü. Milli İttifak adayları yaptıkları açıklamada, yabancı kaynaklı olan AVM’lerin esnafı zor durumda bıraktığını belirterek, ‘’AVM’lerin çoğu yabancı ortaklı ve satılan ürünlerin yüzde 80’ı da ithal mallardan oluşuyor. Esnaf, kampanyalar yapmasına rağmen ayakta zor duruyor ve küçük esnaf bitme noktasında yaşıyor. Bizi bu ekonomik sıkıntıdan kurtaracak tek siyasi hareket Milli İttifak’tır. Saha çalışmalarında tüm esnafın aynı sıkıntıda olduğunu gördük. Bu duruma çözüm bulunması için Milli İttifak’ın mecliste yer almasını özlemle beklediklerini söylediler’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817