Minik Kafkaslar İzmitlileri mest etti
 Kocaeli Kafkas Kültür Derneği’nin en küçük dans ekiplerinden Minik Nartlar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle İzmit sokaklarından Kafkas dansları sergiledi. İzmitliler miniklerin gösterilerini beğeni ile izledi.

Kocaeli Kafkas Kültür Derneği’nin en küçük dans ekiplerinden olan Minik Nartlar dans grubu İzmit’te dans gösterilerinde bulundu. İzmit Yürüyüş Yolu, Fethiye Caddesi ve Seka Park Alanı’nda bulunan Kafkas Kültür Evi önünde gerçekleştirilen gösterilere büyük ilgi vardı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlik önce Yürüyüş Yolu üzerinde gerçekleşti. Burada minik Kafkaslar dans gösterileri yaptı. İzmitliler burada minikleri müziklere tempo tutarak izledi. Ardından Fethiye Caddesi’nde gerçekleşen gösteriye yine İzmitliler yoğun ilgi gösterdi. İzmitliler miniklerin danslarını telefonlarıyla çekerek bu anı ölümsüzleştirdi. Minik Nartlar burada gösterilerinin ardından Seka Park alanında bulunan Kafkas Kültür Evi’ne yürüyüş gerçekleştirdi.

KAFKAS EVİ’NDE İLK ETKİNLİK

Kocaeli Kafkas Kültür Derneği Başkanı Sami Korkut, dernek yöneticileri, İzmitliler ve dernek üyelerinin de katıldığı etkinlik Seka Park alanında bulunan Kafkas Kültür Evi önünde devam etti. Geçtiğimiz ay açılan Kültür Evi’nde ilk etkinlikte gerçekleştirilmiş oldu. Yapılan etkinlikte misafirlere ikramlarda bulunulurken etkinliğin sonunda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da Kafkas Evi’ni ziyaret ederek yöneticilerle ve Kafkasyalılarla sohbetler etti. Minik Nartlar Kafkas Evi önünde de gösteri yaparken büyük beğeni topladılar. Minik Nartlar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda güzel bir iz bırakmış oldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817