MİNİK ZABITALAR, İZMİT TURUNDA
 İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı olarak görev yapan minik zabıtalar, şehir turuna çıktılar.

Ağabey ve ablalarıyla birlikte İzmit’in tarihi yerleriyle belediyenin projelerini gezen gönüllü zabıtalara İzmit Kent Konseyi Genel Sekreteri ve aynı zamanda Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın turizm danışmanı olan  Bekir Serin de eşlik etti.

 

EKOPARK’TAN GÖLKAY’A

 

 Minikler, ilk olarak Şirintepe’de 40 dönümlük bir alanda bulunan Ekopark’ı gezdiler. Buradaki tavus kuşlarıyla yakından ilgilenen gönüllü zabıtalar Ekopark ın enerji ihtiyacının karşılandığı güneş panellerine hayran kaldılar. Şirintepe’den tarihi ev ve konakların bulunduğu Akçakoca, Orhan ve Hacıhasan Mahallelerine geçen Kocaeli’nin ilk gönüllü zabıtaları, tarihi yapılar karşısında hayranlıklarını gizleyemeyerek” yaşadığımız şehirde ne kadar çok tarihi yapı varmış. Gezi sayesinde buraları görme imkanı bulduk” dediler.

 

HERKES GÖRMELİ

 

Minik zabıtaların son durağı Gölkay oldu. Burada kablolu su kayağı yapanları hayranlıkla seyreden gönüllü zabıtalar” İzmit gerçekten çok güzel bir şehir. Bunu gezerek şimdi daha  iyi anlıyoruz. Çocuk dostu Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a şehrimize kazandırdığı güzel hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. İzmit’te yaşayan herkesin Ekopark’ı tarihi konakları, Gölkay’ı mutlaka görmeleri gerekir” şeklinde konuştular.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817