Mollaoğlu Basın Onur Gününü Çiçekle Kutladı

Canan Mollaoğlu, mecliste ve aktif görevlerde daha çok bayanın olmasının hizmetlerde de akışı hızlandıracağını söyledi.

İlçe kadın Kolları Başkan Yardımcısı Zeynep Yılmaz ile birlikte ziyaretlere başlayan Canan Mollaoğlu, uzun zamandır teşkilatta kadın kollarında aktif görevler aldığını ve bundan sonra daha mecliste görev alarak hizmet çıtasını yükseltmeyi amaçladığını ifade etti. Mollaoğlu ziyareti sırasında 16 Ocak Basın Onur Günümüzü de kutlayarak bu zorlu mücadelemizde her zaman yanımızda idiniz. Yine desteklerinizi bekliyoruz.Onurlu şekilde mücadele eden basın mensuplarımızın gününü kutluyoruz. Vicdanın ve halkın sesi olan basının her zaman yanındayız" dedi.

Ak Parti Körfez’de belediye başkan adayının belirlenmesinden sonra meclis üyeliklerine yeni başvuruların olması ve sayının 100’ü geçmesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817