Motorsiklet kazasına bir kurban daha
Edinilen bilgilere ve iddalara göre:  İzmit Yeşilova Mahallesi HalideEdip Adıvar Caddesi No:66 adresinde ikamet eden Cemal Ergin ve Zakire Ergin’in iki çocuğundan biri olan 28 yaşındaki motosiklet tamircisi Engin Erdin bir arkadaşından tamir için aldığı 06 RZ 750 plakalı motosikleti işler hale getirdi ve deneme turu atmak istedi. Motosikletle dolaşmaya çıkan Ergin, bu sırada G.G.(17) isimli kız arkadaşını da yanına aldı. Engin Ergin motosiklet kaskını motosikletin arkasına oturan kız arkadaşına verdi. Akşam saatlerinde Bekirpaşa’dan yola çıkan iki arkadaş, Kuruçeşme turnikeleri mevkiinden geri dönmek istedi. Ancak hakimiyetini kaybederek   bariyerlere çarptı.

OLAY YERİNDE ÖLDÜ
Kazada motosikletin üzerinde bulunan arkadaşlar yola fırladı.   Kazadan bir süre sonra fark edilen gençlerden Engin Ergin’in başından aldığı darbe nedeniyle yaşamını yitirdiği belirlenirken, Başında Engin Ergin’in kaskı olan G.G. isimli genç kız Seka Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.  tam bir motosiklet tutkunu olan Engin Ergin’in cenazesi Yeşilova Karaağaç Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817