MÜFTÜ NURGÜN’DEN ÜZÜLMEZ’E KUTLU DOĞUM HAFTASI ZİYARETİ
 Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret eden İlçe Müftüsü Mustafa Nurgün, Sevgili Peygamberimiz (s.a.v.)’in 1445’nci doğum yılı münasebetiyle Kartepe Müftülüğü’nün düzenlediği “Kutlu Doğum Haftası” etkinliklerinde bu yıl “Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet” teması işlenecek. Müftü Nurgün, “Bu etkinliklerimizde sizleri de yanımızda görmek isteriz. Kartepe halkının katılımıyla Peygamber Efendimiz’in hayat ışığında yaşamımıza yön verecek bilgileri edineceğimiz programlardan herkesin faydalanacağına inancım tamdır” dedi.

İnsana dair tüm güzellikler ve tüm ahlaki erdemlerin Peygamber Efendimiz’de toplandığını belirten Başkan Üzülmez, “Kutlu Doğum Haftası hasebiyle herkes kendini gözden geçirmeli ve Peygamber Efendimizin sünnetlerini hayata geçirmek için bu hafta milat olmalıdır. Çünkü insana dair tüm güzellikler ve tüm ahlaki erdemler Peygamber Efendimiz’de toplanmıştır. Günümüz insanının Peygamberimiz’in izlediği bu yolu izlemesi gerektiğini düşünerek Kutlu Doğum Haftası’nın dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliği pekiştirmesi ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kartepe İlçesi’nde farklı programlar ve bir dizi etkinlikle kutlanacak Kutlu Doğum Haftası’nın çerçevesinde okullar arası ödüllü bilgi yarışması 15 Nisan Cuma günü saat 14.30’da 17 Ağustos Ortaokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Hanımlara özel programlar 15 Nisan Cuma gün saat 14.30’da İbrikdere Selimiye Camii’nde ve 20 Nisan Çarşamba günü saat 14.30’da Kartepe Merkez Park Camii’nde düzenlenecek. 14 Nisan Perşembe akşam namazına müteakip Suadiye Merkez Camii’nde Kur’an-ı Kerim ziyafeti verilecek.

Kutlu Doğum Haftası ana programı ise 18 Nisan pazartesi günü saat 13.30’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Hac ve Umre Daire Başkanı Dr. Fatih Kurt katılımcılara “Gelin Birlik Olalım” konulu konferansı yanı sıra minikler sema gösterisinin de ilgiyle takip edilmesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817