MUHTARIN DOĞALGAZ İSYANI

Sert cümlelerle isyanını dile getiren ve yarım bırakılan çalışmayı resimleyen Ali Akbaş, gelen yorumlara verdiği cevapta da, gazetecilerin gelerek konu hakkında açıklama alacaklarını ve haber yapacaklarını söyledi.

Ali Akbaş isyanını dile getiren cümlelerinde, ‘’ Siyasi ikiyüzlülük bu olsa gerek... Bu çalışma bir doğalgaz boru hattı için.. Kabaoğlu mahalle si nde yaklaşık 200 hanemiz doğalgaz için yıllardır bekleyedursun.. Yine sabırla beklemeye devam etsin.. Evet belki diyorsunuz.. ne var bunda.. Çok şey var.. Kocaeli büyükşehir belediyesi Üçtepeler köyüne bir yurt yaptı doğalgaz anında bağlanıyor.. Eeee bizim mahalle halkımızın suçu günahı neki? Olsun biz sıradan vatandaş lariz.. Biz bekleriz.. yine bekleriz.. birgün olur sizide bekleriz...Selamlar.. Çalışınca oluyor’’ şeklinde sözlere yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817